keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Bloggailupaikkoja

Oikeasti Aikuisen Pirjo haastoi meidät kertomaan ne TOP 5 -paikat, jossa bloggaillaan. Oikeasti meillä on TOP2 - paikkaa: työhuoneen pöydän ääressä ja olkkarin nojatuolissa. Satunnaisesti voimme bloggailla sohvalla, keittiössä, töissä ja matkan päältä.

Tekstin tuottamiseen käytetään työhuoneen tietokonetta. Olen varmastikin niin toimistoihminen, että pitää olla kunnon näppis, jotta voi kirjoittaa. Työhuoneen ikkunasta uloskatsellen voi hakea myös inspistä, jos kirjoittaminen tökkii.Työhuoneen pöytä on todellinen työpöytä: Jos on meneillään ompeluprojekti, nostetaan näyttö sivuun ja ompelukone lattialta pöydälle. Ompelukoneen pitää olla aina lähellä, jos tuleekin sellainen tunne, että nyt ommellaan.


Bloggailu tämän koneen ääressä vaatii kärsivällisyyttä, sillä assistentti on melkein aina mukana (säätämässä).
Ai, mäkö säädän?
Surffailu kissablogistaniassa ja kommentointi tapahtuu puolestaan olkkarin nojatuolissa. Oikeastaan siinä on sellainen media- ja käsityökeskus. Pädi ja käsityökori ovat aina käden ulottuvissa. Lisäksi kesäaikaan assistentti usein lepäilee tornissaan maisemia katsellen.


Työvälineinä mulla on pöytäkoneen lisäksi kännykkä ja pädi.


Assistentti puolestaan bloggailee näillä.
12 kommenttia:

 1. No mutta sunhan tehtävä on säätää! Eihän tämä muuten olisi kissablogi! - Max

  VastaaPoista
 2. Oot kuule Max niin oikeassa :) - Alex

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöt säätämisvälineet viimeisessä kuvassa :) Eihän kissabloggaamisesta eikä blogien lukemisesta tule mitään, jos ei ole lajin edustaja mukana säätämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parit hännällä pyyhkäisyt ja puskut, niin bloggailut on todentuntuisempaa :)

   Poista
 4. Pakkohan meidän kissojen on hoitaa säätäminen, ei ihmiset edes osaa. Esim. minä laitoin emon kannettavan koneen puhumaan jotain kiinaa, ei emo itse olisi osannut! - Peppi

  VastaaPoista
 5. Ai ei muka sais säätää! Mitähän näistäki blogeista tulis jos ihmiset sais vaan keskenään touhuta...
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
 6. Onpas teillä paljon bloggailupaikkoja, meillä emäntä käyttää lähinnä vaan tuota sohvannurkkaa ja tuommoista kannettavaa, välillä mekin vähän säädetään sitä ja kirjoitetaan omiamme sen tekstien joukkoon ;)
  - Cru ja Chapi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän mamma on niin vanha, että se tarvii tollasen pöytäkoneen tekstin kirjottamiseen. Sen takia noit paikkoja on enemmän :)

   Poista
 7. Noilla söpötassuilla onkin hyvä bloggailla! :o) Täälläkin on aina pikkuapurit valppaana, kun surffaillaan blogimaailmassa tai yritetään rääpiä kasaan omaa postausta. Tällä hetkellä olkkarin pöydällä läppärin lisäksi Juju. Nuppu katsoo touhua ikkunalaudalta. =)

  VastaaPoista
 8. Niillä saakin aikaan hyvät omat tekstit mamman tekstien väliin :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!