sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Mökötys

Voiko mamma komentaa näin viatonta kissaa?


Paluu rikospaikalle :)

Tapahtumissa täytyy palata hetki taaksepäin eli mulla oli sellainen tunne, että pitäis kynsiä vähän terotuttaa. Erehdyin sitten käyttämään olohuoneen tuolia siihen tarkoitukseen, mistä mamma ei pitänyt alkuunkaan. Taisin saada hieman huutia asiasta...

Ei mitään, vastasin komenteluun mökötyksellä. Menin olkkarin ovelle ja käänsin selkäni mammalle. Oppiihan komentelemaan. Vähän kyllä kurkein, josko se mamman olisi jo leppynyt. Ja kun huomasin tilanteen rauhoittuneen, palasin muina kissoina takaisin olkkarin tuolille ja olin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
Seuraavan kerran kun palaan kirjoittamaan blogiin, on  maaliskuu, joka lasketaankin jo kevätkuukaudeksi. Sen kunniaksi mamma osti eilen lempikukkiaan eli keltaisia tulppaaneita. Kyllähän mäkin niistä pidän ja otinkin niihin ensikontaktin jo eilen. Arvaatte varmaan, millä seurauksilla... Osoitin kuitenkin suurta mielenhallintaa yöllä enkä käynyt napsaisemassa yhtään kukkaa irti, vaikka tulppaant olivatkin jääneet kanssani samaan huoneeseen.


12 kommenttia:

 1. En minäkään ymmärrä komentelua, ja mökötän myös, jos komennetaan. Hienoja tulppaaneja teillä! Minulla ei olisi ollut mielenhallintaa... - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli poikkeuskerta, yleensä tulppaaneista "tippuu" kukat :)

   Poista
 2. Tollanen komentaminen on kyl ihan kahelia puuhaa. Vois senkin energian käyttää kissan ihasteluun. Mäkään en saa tehdä mitään kivaa, en edes kiivetä verhoissa.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyl väärin, jos ei edes verhoissa saa kiivetä ;)

   Poista
 3. Täälläkin tulee ripsuttelusta aina sanomista. Mutta onneksi mökötykset menevät aina nopsasti ohi ja pian jo kiehnutellaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ihanan keväinen kukkakimppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämäkään tapahtumasarja kauaa kestänyt :)

   Paikallisella kirppiksellä 2 eur/kimppu.

   Poista
 4. Eipä ole tainnut vihreän mökin valtias tottua moiseen komenteluun kun piti moista käytöstä mököttää!

  VastaaPoista
 5. Kyllä komentelusta pitääkin vähän mököttää. Mutta ei kovin kauan, sen verran vaan, että ihmiselle tulee paha mieli, kun komensi kissaa ;)

  VastaaPoista
 6. Kummallisia nuo ihmiset kun eivät ymmärrä, että sillon ku pitää kynsiä ni pitää kynsiä ;)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!