keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Postin tuo, postin tuo...

Ei Pate tällä kertaa  vaan iskä eli mun paketti on saapunut. Tässä se odottelee avausta yläkerran portailla.Eilen illalla mamma nosti laatikon olkkarin puolelle ja yhdessä aloimme avata sitä. Mitähän sieltä paljastuu? Hajut tuntuvat tulevan läpi.Tää on MUN!

Päällilaatikosta pääsimme eroon ja vähitellen laatikon sisältö alkoi paljastua. Vieläkin varmemmaksi vakuudeksi paketti on mun ja olihan siinä ihan mun näköinen kuvakin mukana.
Käy muuten pesualustaksikin :)
Meidät on siis valittu #deluxeprimacatin #fiksuvaihto -ryhmään. Jospa meidän nirso poika ryhtyisikin lihansyöjäksi. Siirtymisen aloitamme viikonloppuna, kun silloin on paremmin aikaa. Mamma huom.

Tutustuin laatikon antiin hyvinkin läheisesti ja tällaisia herkkuja boxi sisältää, joten kyllä sieltä varmasti löytyy jotain mullekin maistuvaa :)
6 kommenttia:

 1. Ai tekin ootte mukana, toivottavasti sulle maistuu. Meidän mami on monta kertaa yirttänyt ujuttaa Primacatin sapuskoita meille, mutta ei ne painu. Raksut kyllä menisi, mutta ne ei sovi Olgan herkälle masulle.

  VastaaPoista
 2. Oi kun jännää! Toivottavasti löytyy jotain syömäkelpoista :)

  VastaaPoista
 3. Noi purkkiruuat on ihan plääh, mutta noi pussissa olevat märkäruuat on NAMINAMINAMI. Jos sulle ei maistu, ni mä voin tulla syömään ne salaa sun puolesta jos pääsen jotenki karkaamaan täältä ulos.
  -Pena

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!