tiistai 20. joulukuuta 2016

Kodin lellikit

Kun tytöt olivat pieniä, yksi heidän suosikkipiirretyistään oli Pekka Töpöhäntä. Hyvähän se oli näin aikuisenkin mielestä ja Pekka Autiovuori Monnina aivan huippu. Monni tykkäsi ivata Pekkaa ja muita kotikissoja puhumalla kodin lellikeistä. Pekkaa Monni naureskeli, kun tämä oli tehnyt "läksyjä yhdessä kera Pirkon".

Meiltä löytyy kaksin kappalein näitä kodin lellikeitä, joista toinen eli Ivan auttaa siskoa myös läksyissä. Yhdessä he ratkovat lukion pitkän matikan ongelmia. Kodin lellikki on keksinyt myös mukavan tavan päästä yläkerrasta alas: pari sydämet hellyyttävää naukaisua rappusten yläpäässä ja kantopalvelut ovat hetkessä paikalla.

Anya puolestaan odottaa, että toinen sisko tulee käymään kotona, sillä silloin on leikkihetket taatut. Eilen siskoa puskettiin ja jaloissa pyörittiin, jotta vain tulisi huomatuksi. Ja apua sisko tarvii joulujutuissaan, minkä jälkeen sisko palkitaan valtaistuimelta kunnon poseerauksin :)

Muuten viikko on alkanut jouluissa merkeissä, sillä kuusi tuotiin sisälle jo viikonloppuna ja toistaiseksi se on pysynyt vielä pystyssäkin.


16 kommenttia:

 1. Palveluskunnan koulutus on alkanut tuottaa tulosta :)

  VastaaPoista
 2. On teillä hyvä palvelu; pitäkää kiinni kunnollisista palvelijoista! Oletteko jo maistaneet kuusivettä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvät palvelijat teillä ja komee kuusi!
  -P&P

  VastaaPoista
 4. Kantopalvelu, vau! Ja voi miten söpönä sylikuvassa, ei ihmekään että palvelukin on täydellistä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania <3 On se hyvä auttaa myös matematiikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tarvitaan apua ja henkistä tukea siinäkin :)

   Poista
 6. Pus pus! :o) Mäkin olen Pekka Täöpöhäntä -fani. Mua nauratti erityisesti se kohtaus, jossa Monni diskattiin kisasta ja Pilli sanoi "Monni tiskaa" ja Pulla jatkoi siihen, että "Monni kuivaa"... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peka Töpöhäntä on tosi hyvä ja KM eli kissamestaruuskisat kovat :)

   Poista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!