maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukissa

Ei me pidetä teitä pidempään jännityksessä, vaikka vähän suunniteltiinkin, että vasta itsenäisyyspäivänä olisi kerrottu.

Meidän blogi on toista kertaa mukana tässä Salainen joulukissa -jutussa. Mamma on tykännyt kovasti, mutta mussukoillehan tämä on aivan uutta. Vähän siinä arvuuteltiin, että keneltähän me saisimme tänä vuonna paketin. Viime vuonna meidän Salainen joulukissa -ystäviämme olivat Pöpö ja Peppi. Tänä vuonna paketti tuli pakettiautomaattiimme Turun suunnalta kahdelta punaiselta pojalta eli Penalta ja Punkulta sekä heidän ihmiseltään. Kiitokset teille mukavasta paketista ja kiitokset Tassulinnan väelle tämän kivan jutun järjestämisestä.

Jotenkin näin tämä meidän lahjanavausprojekti eteni. Pääosassa Anya, meidän touhottaja, mutta Ivankin kiinnostui homman edetessä.Tuoksuterkkuja pojilta !

Huoltotoimenpiteitä lahjojen avauksen välissä :)
Kyllä täällä vielä jotain on ...
Ja sitten avataan paketit, joita oli tosi monta :) 


Tällaisia kivoja juttuja niistä löytyiLisäksi tämä lahja vietiin heti käsistä, joten se ei päässyt yhteiskuvaan. Muutenkin se herätti suuria tunteita, sillä lapset oikein riitelivät siitä, kummalle se kuuluu. Ivan omi lopulta lahjan ja leikki sillä tavalla, jota ei oltu nähtykään. Tämän oli pakko olla ihan superlahja :)Tämä lahja puolestaan herätti kummassakin kissassa sisäisen koiran ja sitä kannettiin toiselta piiloon. Se taisikin olla niitä kissablogistaniassa kuuluja Tyypin tekemiä leluja :) Kyllä te pojat saatte olla tyytyväisiä, kun teillä on omasta takaa tuollainen leluntekijä.Tänään on tunteikas päivä: Alex olisi täyttänyt 9 vuotta. Vaikeata on edelleen kirjoittaa mamman kultapojasta. Kyyneleet nousevatkin silmiin...

Huomiselle toivotamme kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!


16 kommenttia:

 1. Tyyppilelu on mahtis! Kiva kun tekin saitte sen! Ja tuo punakirjava potkutin tai joku sellainen näyttää kivalta! Kiva paketti teille!!!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyppi on niin kova nimi jo täällä blogimaailamssa, että ehkä hänen oikea etunimensäkin olis aika jo kuulla. Vai mitä joo?

   Poista
  2. Tyyppi on mielellään tyyppi, joten siksi häntä kutsuttakoon jatkossakin. Ollaan tyypin kanssa molemmat siinä mielessä outoja, että halutaan pitää omat nimemme poissa blogistaniasta ja käyttää näitä virtuaalinimiä vaan. Selvästi oli tyyppi kyllä otettu siitä, että on kova nimi täällä. :D
   -ihminen

   Poista
  3. Tosi kiva lelu:)

   Annetaan Tyypin vaan pitäytyä anonyyminä täällä somen ihmeellisessä maailmassa ...

   Poista
 2. Vau miten monta pakettia ja uudet lelut näyttää hurjan hauskoilta! -Mimmi&Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivatkin tosi hausjoka, etenkin toi tyypin lelu :)

   Poista
 3. Hih, selvästi hyvät lahjat käskettiin ihmistä lähettämään! Eiks ookki tyyppihuiska kiva? Tosi hyviä ne höyhenet.
  -Pena ja Punkku

  Vai ois molemmat tarvinneet oman valeriaanalelun. :) Meillä valeriaana ei ihan noin suuria tunteita herätä yleensä, mutta tätä teille lähtenyttä Punkku yritti vallata aina kuin vaan mahdollista.
  Huomiselle hyvää itsenäisyyspäivää ja tälle päivälle paljon lämpimiä muistoja Alexista.
  -ihminen

  VastaaPoista
 4. Kivat tohinalahjat saitte! Ja onneksi, ette pitäny meitä jännityksessä huomiseen asti. Hyvää itsenäisyyspäivää mahtilelujen kanssa!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Ai kuinka kivat lahjat pojat on teille lähettäneet! Tyyppihuiska on ihan superi ja valeriaana toimii :)
  Alex ♥

  VastaaPoista
 6. Ihan tosi kivat lahjat saitte! Tosi jänskältä näyttää toi punainen lelu! - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä punaisesta valeriaanalelusta tapeltiin ihan tosissaan :)

   Poista
 7. Whuhuuu, olipa teillä paketteja ja... Tyypin tekemä lelu , cool ! Kyllä vaan on loistavaa, kun lahjat on mieluisia :)

  Alex ♥

  VastaaPoista
 8. Kivoja paketteja on kiva saada :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!