perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukuusi

Olemme sen verran jouluihmisiä, että meillä tuodaan kuusi sisälle hyvissä ajoin ennen joulua. Kuusessa pitää olla näköä ja kokoa, minkä vuoksi olemme jo useamman vuoden ajan hakeneet samalta kuusikasvattajalta lähiseudulta emmekä ole koettaneetkaan hakea metsästä. 

Tänä vuonna toimme kuusen sisälle viime viikonloppuna. Vähän meitä kyllä arvelutti, millaistahan piirileikkiä kissalapset menevät kuusen ympäri. Huoli on ollut melkein turha, sillä yllättävän vähän kuusi on kiinnostanut. Yksi ilta tosin ihmettelimme, miksi kuusi alkoi heilua. Anya oli hiipinyt salaa kuusen taakse ja siellä vähän koetteli kuusta. Varotoimenpiteenä olemme sitoneet kuusen tänä vuonna seinään, jotta se ei ihan heti pyörtyisi, jos kissuudet sitä tutkivat :)

Kuusen koristelu meni jo tutun kaavan mukaan eli Ivania ei olisi voitunut vähempää kiinnostaa ja Anya touhusi mukana. Pahvilaatikoista piti tarkistaa, mitä kaikkea niissä oli ja välillä piti pysähtyä tuolille istumaan ja kuusta ihmettelemään.


 

Ja näin sopuisasti joulua lapset odottavat. Huhuja on liikkunut, että joulupukki muistaisi jouluna ainakin uusilla leluilla, sillä niitä ei ole vielä riittävästi. Lahjakissaminttulelu olikin tarttuttanut tuoksunsa lahjakorttiin, jonka hankeimme kissojen pelastajalle ja joka oli jo kirjekuoressa. Anya meni aivan sekaisin tuoksusta ja tuoksutteli moneen otteeseen kirjekuorta sekä etsi tuon ihanan tuoksun lähdettä :)

Yhden yön päästä odotus sitten palkitaankin.

7 kommenttia:

 1. Kyllä Joulupukki taatusti tuo jotain kivaa noin kilteille avustajalle sekä ylimmälle tarkkailijalle. Hyvää joulua koko poppoolle!
  - Rokkimimmit & palvelija -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän pukki jotain kilteille kissoille tuo ;)

   Hyvää joulua myös teille kaikille!

   Poista
 2. Kuusi! Sen koristelu on kivaa! Tuleekohan meille tänään? -Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anyankin mielestä oli kivaa! Jos niin on ollut puhetta, kyllä kuusi varmaankin tuodaan sisälle tänään :)

   Poista
 3. Ai teille tuodaan tommonen puu sisään? Tuleeko siinä oravia kans? Jos tulis, niin olis kivaa :)
  PS. Meille ei tule kuusta. Joskus Sofin lapsuusaikana oli ja se riitti :)

  VastaaPoista
 4. Ihana apulainen teillä! Meillä on myös päädytty siihen että meille ei tule kuusta.

  VastaaPoista
 5. Eiköhän se pukki noin kilteille kisuille jotain kivaa tuo. :) Meidän kuusi tulee pian parvekkeelta sisälle ja sitte jännätään kenellä menee hermot ekana. :D

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!