sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Pilatesta

Mamma ja iskä käyvät aina torstain pilatesrullatunnilla. Ovat tainneet lihaskalvot olla enemmänkin jumissa, kun rulla oli tuotu myös sisälle. No, pitihän munkin siihen tutustua. Josko vaikka kissapoika voisi harrastaa pilatesta.En mä siitä rullasta sitten välittänyt, kun muistin, että olin sitä jo joskus omalla tavallani kokeillut. Päätinkin sitten kokeilla, olisiko se jumppamatto parempi kaveri. Siinähän voisi vaikka venytellä.

En ehtinyt venyttelemään, sillä huomasin, että tässähän voisi terottaa kynsiään. Niin olin sitä rullaakin testannut.Jostain syystä henkilökunta sitten vei niin rullan kuin matonkin parempaan talteen. Ihmettelen kyllä, miksi. Oltais voitu yhdessä jumpata siinä matolla.

9 kommenttia:

 1. Mä olinkin jo heti ehdottomassa, että äkkiä terottelemaan kysiä siihen mutta tottakai ammattikissa sen tietää tehdä ihan itsekin, daa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä jättää noin hyvää tilaisuutta hyödyntämättä :)

   Poista
 2. Asiantuntevaa jumppa-apua olisikin voinut tulla Alexilta! Täälläkin välillä venytellään yhdessä. Sanomattakin on selvää kuka on kankein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti :) Meiltä löytyy onneksi yksi minuakin kankeampi...

   Poista
 3. Me ihmeteltiin kans joku päivä, kun mami sätki tossa lattialla. Se oli kai kans jonkinlaista venuttelua, mutta eihän ihmiset osaa sitä ollenkaan!

  VastaaPoista
 4. Toihan näyttää kivalta terotusmatolta ku saa tolleen paloja irti kunnolla!
  Mä nauran aina ihan kippurassa ku ihminen muka venyttelee tai muuten sätkii lattialla. Kyl mä yritän aina sitä auttaakki, mutta siinä vaiheessa se sitte lopettaa...
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään venyttelyapu kelpaa, vaikka sitä ihan ammattilainen tarjoaa... Alex

   Poista
  2. Ai niin, ne palat irtos muuten aika mukavasti :) A

   Poista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!