sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Me mököttäjät

Tänään meillä on nukuttu ja mökötetty. Mökötyksen syy ei ole selvillä, mutta oletettavasti herrasväki ei ole tyytyväinen, kun ihmissisko on töissä kuudetta päivää putkeen.Parasta on kissojen vaan totutella, että syksyllä vain mamma ja iskä ovat arkisin kotona. Tai sitten syynä on huono ruokatarjoilu: tarjolla oli märkäruokaa, jonka nesteetkään ei kissoille kelvanneet.

6 kommenttia:

 1. Eiköhän se mökötys siitä tasaannu, kun huomaavat, että ruokahuolto pelaa, ja vessatkin pysyvät siisteinä vaikka ihmissisko ei kotona olekaan. :) Kunhan ruoka on parempaa, kuin tänään tarjottu. :D

  VastaaPoista
 2. Toivotaan näin ja uusi ruokatilaus Saksanmaallekin laitettiin, jotta saadaan sitä parempaa ruokaa ja ennen kaikkea Cosma-herkkuja :)

  VastaaPoista
 3. Miksi haaskata aikaa mököttämiseen..? Ja ette te siinä mitään voita, sillä palvelijoiden mielestä myös kissojen peppupäät on söpöjä, höh.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Hyvä ruoka parempi mieli! Nyt hetikohta toisenlaista evästä, niin jaksaa paremmin senkin, että talouden ihmiskunta muuttuu ;)

  Vaikka kissa on kyllä söpö mököttäessäänkin.

  VastaaPoista
 5. No höh. :-(

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
 6. Paremmat ruuat ovat tulleet Saksanmaalta ja iltoihin mamman ja iskän kanssa on totuteltu, joten elämä hymyilee taas eikä ole kissalapsilla syytä mökötykseen :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!