sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Vielä on kesää jäljellä...

vielä tulee kauniita päiviä...

Eilen oli kaunis päivä ainakin täällä meillä päin ja niin näyttää tulevan tästäkin päivästä. Nautin eilen täysin siemauksin sekä auringosta että lämmöstä. Olimme mamman kanssa valjastelemassa ja autotallin edestä löytyi mitä parhain paikka köllimiseen ja poseeraamiseen. Harmaa betoni ei tosin ole paras tausta kuville.
Tänään olen aloittanut ulkoilun jo ennen seiskaa. Suunnitelmana on nauttia tästä päivästä mahdollisimman paljon ja käydä sisällä piipahtamassa vain pakollisilla tauoilla. Aamusti mua kävi moikkaamassa orava, mutta se oli vähän pelkuri, kun se ei uskaltanut mennä mun mökin ohi. Kuvaa tästä ei ole, sillä mamma ja iskä seurasivat tätä aamupalapöydästä. Ne eivät oo yhtä innokkaita ulkoilijoita kuin mä.


Tohon Mamban biisiin, johon otsikossa viitataan, liittyy yks hauska juttu: Silloin kun kappale tuli pinnalle, oli nuoremmalla siskolla siihen oikein tanssikoreografiat ja taikasauvat, kuten Vaaran Terollakin. Ja sitä esitettiin oikein antaumuksella :)

12 kommenttia:

 1. Mä oon ihan samaa mieltä, että vielä on kesää jäljellä. Betonilla on ihanaa kieriskellä, mäkin tykkään.
  - Gebsu

  VastaaPoista
 2. Antaumuksellista nautiskelua betonilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin nautinnollista, ettei paremmasta väliä :)

   Poista
 3. Makee tassuvenytys! Vielä se aurinko hetken aikaa lämmittää :) Palvelija käski myös kiittää arvontalähetyksestä, joka tuli kyllä jo ajat sitten perille. :) -M&A

  VastaaPoista
 4. Melkein tuntuu tänne asti kiveyksen lämpö. Kyllä siinä varmaan kelpasi kelliä. :) Ja onneksi on vielä kesää jäljellä - en ole valmis syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpasi, mutta nyt ovat tainneet lähettää sen syksyn tänne :(

   Poista
 5. Sointuu hyvin sinuun tuo betoni ja tuntuu varmaan kivan karhealta kieriskellessä. Nautinnollisen näköistä venuttelua :)
  Ja toki on vielä kesää jäljellä, ainakin koko ensi viikko!

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!