lauantai 2. maaliskuuta 2019

On siis kevät...

Ollaan me vielä hengissä, vaikka vähän meistä on kuulunut. Alkuvuosi on sujunut nopeasti ja nyt odotellaan vain kevättä. Mukavalta ainakin tänä aamulla ulkona näytti. Ollaan oltu terveinä kaikki, niin me kuin palveluskuntakin. Me vietämme lokoisia päiviä  ja hallitsimme valtakuntaamme valtaistuimeltamme. Lisäksi olemme kehittäneet uuden leikin tai vanha se taitaa sittenkin olla... Leikki vaatii palveluskunnan paikalle, ilman sitä ei voi leikkiä. Leikin idea on seuraava: palvelija istuu tuolille, minkä jälkeen kissa saa valita itselleen sopivan tuolin. Useimmiten se on sama kuin palvelijan tuoli ja palvelijan täytyy vaihtaa tuolia, jos kissa sille haluaa. Viikolla tämä leikki onnistuu hyvin, mutta viikonloppuisin on vähän hankalampaa, jos ihmissiskot ovat paikalla. Kaikille ei välttämättä riitä tuolia eivätkä ihmissiskot osaa leikin sääntöjä: he eivät ymmärrä lähteä tuolilta, jos kissa sille haluaa ;)
Hyvää kevättä kaikille!  

8 kommenttia:

 1. Hauska leikki, ja kuulostaa tutulta! :-D Meillä Nupun paikka on sohvan kahden tyynyn risteyskohdassa. Henkilökunta ymmärtää heti siirtää peffaansa, kun Nuppu tulee häälymään, mutta vieraat saattavat erehtyä luulemaan, että syliin on tulossa beige karvaturri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soffaleikit onkin eri juttu: joskus tuntuu, että kolmen hengen sohva on kutistunut yhden kissan sohvaksi 😻

   Poista
 2. HÖh, meillä ihmiset leikki tuota. Tai no ei enää. Me ei mennä enää ihmisten paikoille istumaan, hmmm mitä ny työtuolit, sohvat ja sen sellasilla leikitään vielä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ne ei leiki? Te taidatte kuitenkin leikkii omilla säännöillä 😉

   Poista
 3. Onneksi teillä on sentään osa talouden ihmisistä saatu koulutettua kunnolla ;)

  VastaaPoista
 4. No teille pitää hankkia lisää tuoleja, että ihmisillekin riittää 😀

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!