keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Vihdoinkin!

Nyt voi todellakin sanoa ”Vihdoinkin”, kahdesta eri syystäkin : blogi päivittyy ja kissat saivat lahjan. Jo alkutalvesta lupasin kissoille, että kun mamma menee töihin, saatte uuden raapimapuun. Noo, mamma on ollut töissä liki puoli vuotta ja jo tänään saapui uusi raapimapuu. Olisikohan saapunut vieläkään, jollei mamma olisi ryhtynyt sulovileniksi eli pakko ostaa, kun halvalla sai.

Viikonloppuna bongasin FB:stä, että yhdessä kotimaisessa nettikaupassa oli raapimapuita puoleen hintaan. Pakkohan sellainen oli tilata. Tänään se jo saapui ja se oli koottuna, kun tulin töistä kotiin. Kissat ovat sen testanneet (päivällä pukkasi WhatsAppiin kuvaa kokeilijoista) ja komeahan se on. Olemme tyytyväisiä hankintaamme 😸

Niin ja olihan meidänkin edustaja mukana kevään merkittävimmässä kissatapahtumassa eli tuplasynttäreillä Tampereella. Oikein oli mukavaa tavata tuttuja ja ihania kissoja.

Ja onnellinen arpavoittaja: harvoin voitan mitään, mutta Tassulinnassa onnisti ja nimeni nousi arvoista ensimmäisenä. Palkinnoksi valitsin hienon kissakassin.7 kommenttia:

 1. Upea puu teillä ja sopivan värinenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun osallistuit juhliini! Ja kiva että kamuillamme on uusi puu! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlaksi olivat loistavat 😻Kamut, etenkin Anya, ovat tykänneet uudesta puuskaan.

   Poista
 3. Onnea uudelle puulle!
  Tämän luettuaan palvelija vasta muisti, että voitti myös ja sai meille tuotavaa. Vaan eipä oo palkintoa näkyny ei. Onneksi se löytyi kuitenkin laukun pohjalta. Oli kuulemma menny jonnekin piiloon....
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muisti 😊 Eikö sanotakin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan

   Poista
 4. Ei puoli vuotta vielä paljon ole ;)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!