sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kissanristiäiset

Kukapa meistä ei olisi ollut kissanristiäisissä, mutta kuka on ollut oikeissa Kissanristiäisissä. Meidän mamma on ollut :)

Marraskuun lopulla sähköpostiin tupsahti kutsu Kissanristiäisiin. Sen oli lähettänyt Kiskattien Eddie, joka oli pyöräyttänyt kuusi ihanaa kissanpentua. Ristiäispäivä oli loppiaislauantai, joten eilen auton nokka suuntasi kohti Halikkoa läpi vähälumisen Satakunnan ja lumettoman Varsinais-Suomen. Juhlallisuudet alkoivat yhdeltä ja paikalla oli edustajia Tassulinnasta, Naukulasta ja Miukumaasta. Iloksemme myös Trio Miumau ja herra Nilsson oli lähettänyt paikalle täti-ihmisensä. Näiden blogien sivujen, kuten Kiskattien omilta sivuilta, löytyy ihania kuvia ristiäisistä. Meilllä löytyy vain tällaisia amatöörikuvia :)

Ensin ihastelimme pentuja ja heidän Eddie-äitiään sekä pentujen Pate- ja Rudi-tätejä.Sitten pikkuiset antoivat äitinsä johdolla esityksen, miten lautasellinen seitä häviää parempiin suihin


Tämän esityksen jälkeen kissatädit pääsivät maistelemaan kissa-aiheista voileipäkakkua ja valmistautumaan päivän kohokohtaan eli pienten Vinhaviiksien nimien julkistamiseen.


Pienet Vinhaviikset saivat nimekseen  Soittakaa Paranoid sekä Rytmihäntä, Komppikatti, Riimikäpälä, Sävelkarva sekä Tahtitassu.


Tämä mamma sai avustaa ristiäisissä kantamalla näitä pieniä ihanuuksia 💖taljalle nimen julkistukseen. Miten ne voivatkaan olla niin ihania?

Lapsoset ja vähän vanhemmat kissat sekä henkilökunta saivat erilaisia lahjoja juhlapäivänä, Pikkuiset saivat jopa kummilusikat, jotka ne voivat ottaa mukaansa omiin koteihinsa, kun sitten joskus muuttavat. Me veimme leluja ja herkkuja. Huiskiin Ivan laittoi mukaan terveisensä ja hyvin menivätkin perille. Ainakin niin voi päätellä, kun lukee Kiskattien sivuilta Höyhenlelu-tarinaa.

Iltapäivä sujui nopeasti kakkukahvien parissa ja sitten olikin jo aika suunnata auton nokka kohti kotia ja omia karvalapsia.

Suuret kiitokset Eddielle ja Kiskattien emännälle, että sain osallistua näihin oikeisiin Kissanristiäisiin. Oikein mukavaa oli myös tavata pitkästä aikaa muita kissabloggareita.


5 kommenttia:

 1. Oikeat kissanristiäiset olivat hieno kokemus!

  VastaaPoista
 2. Oli kiva tavata pitkästä aikaa ja varsinkin näin kivoissa merkeissä 😀

  VastaaPoista
 3. Ihanat juhlat!♥ Tuollaiset pikku karvakerät eivät varmaan paina paljon mitään. Taskut varmasti tarkastettiin hyvin ennen kotiin lähtöä. :-D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun pääsit tulemaan ♥ Ja lahjat on kyllä todella koko perhekunnan mieleen!
  Hmmm, mahtaakohan Eddie järjestää seuraavallakin kerralla ristiäiset ;)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!