lauantai 9. joulukuuta 2017

Förskottijouluu


Meidän blogi on kolmena vuotena osallistunut Tassulinnan organisoimaan Joulukissaan. Salainen joulukissa on erittäin mukava tempaus näin joulun alla niin kissoille kuin henkilökunnalle. Kiitokset Tassulinnan emännälle, kun viitsit järjestää 💓

Meidän salainen joulukissa -paketti saapui postin  pakettiautomaattiin jo ennen itsenäisyyspäivää, mutta se ehdittiin hakemaan vasta itsenäisyyspäivän jälkeen. Paketti avattiin eilen, kun vanhempi isosisko oli paikalla avustamassa,

Millainen paketti meille sitten tuli? ISO paketti, josta sisältä löytyi kolme pakettia eli jokaiselle jotain. Kissoille foliopalloja, laserhiiri ja huiska, josta jo vähän pakettia avattaessa taisteltiin sekä erilaisia herkkuja. Henkilökunnalle suklaata, joka on sen suurta herkkua, ja teetä.

Kuvina lahjan avaus näytti tältä


 


 
 
 
 
   
 
 
Ja mikäs on kissan paras lahja? Tietenkin iso laatikko


Kuka meidän salainen joulukissa sitten oli? Se oli ihana, kilpikonnakuvioinen Nala-neiti Kilpikonnakuvioita-blogista. Kiitokset Nalalle omistajineen ihanasta lahjasta!

Meidän salainen joulukissa-paketin sai Kauniit ja nahkeat-blogin Sulevi, Torsti ja Hertta. Anya ja  Ivan olivat hyvänä apuna pakettien tekemisessä.


 

Ja terkut mukaan!

6 kommenttia:

 1. Vähän siistin mahtavasti herkkuja ja monta pussia. Tuo huiskakin on tooosi kivan näköinen!! - Max

  Mitkä kortin tekstit 😁 Siinä olisi hyvä jouluohjelma ihmisellekin - emäntä

  VastaaPoista
 2. Täydellinen lahjapaketti, ei puutu mitään :)

  VastaaPoista
 3. Juuri täydellin Joulukissa paketti ☺

  VastaaPoista
 4. Kortti sopisi tähänkin fämilyyn. Oiva paketti, iloa riittää varmasti pitkäksi aikaa! Joulukissapuuhastelu on kyllä alusta loppuun kivaa touhua kissojen kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että paketti oli mieluinen ja varsinkin huiska kuvien perusteella kiinnosti kovasti :) !

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!