maanantai 7. elokuuta 2017

Matkoja

Kissat ovat olleet viime aikoina ihmeissään, sillä henkilökunta on ollut kovin matkustavaista. Ensin se kävi Turussa katsomassa isoja purjelaivoja ja kuuntelemassa musiikkia Linnanpuistossa.
Tämän jälkeen henkilökunta suuntasi vielä Prahaan, johon se tykästyi viime vuonna.


Mitäs kissat? Rauhassa kotona mummun ja vanhemman isosiskon hoivissa. Prahaan lähdettäessä parivaljakko tosin istui lasiovien takana luoden hyvinkin syyttävän katseen poistuvaan henkilökuntaan. Paremmat olot heillä kuitenkin oli hoitohenkilökunnan kanssa, sillä herkkuja saatiin päivittäin. Loppuviikosta Anya osasi jo näyttää mummulle, mikä se herkkukaappi olikaan :)

Ennen matkaa henkilökunnan laukut tutkittiin tarkkaan, kuten tutkittiin myös vanhemman isosiskon laukku, kun hän lähti Tallinnaan.

Vähän ne kiinnosti Ivaniakin :)

Siskon kanssa Tallinnaan :)


Ei varmaan liene kenellekään yllätys, että eniten matkalaukuista oli kiinnostunut Anya, jotka testasi kaikki laukut.  Kova homma pikku kissalla :)


8 kommenttia:

 1. No jopas, kävitte Turussa eikä edes satuttu törmäämään jokirannassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tais olla pari muutakin ;) Oikein mukavia paatteja ja sää suosi. Yöllisessä Turussa tehtiin vielä lenkki linnasta Sirkkalankadulle ...

   Poista
 2. Onpas ollut kovasti tutkittavaa ja tarkastettavaa! Muista Anya levätä kans!

  Onneksi teillä on hyvät hoitajat, kun ihmisiin joskus tulee tuo matkustusvimma. Kyllä ei kissoina ymmärretä, mutta ihmiset on outoja.

  ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei oltu huomattu aiemmin tällaista matkustusvimmaa henkilökunnalla. Ehkä kesä laukaisi sen?

   Hyvät oli meillä hoitajat, joten voivat mennä uudelleenkin :)

   I&A

   Poista
 3. Muistithan Anya jättää laukkuihin aina jotain mitä muistuttaa matkalla teistä? Esim. hiiri on aina hyvä kantaa sinne ihmisten tavaroiden mukaan. Ei ne kuitenkaan osaa ite leluja pakata vai mitä?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei löytynyt laukuista mitään ylläreitä, korkeintaan mamman pitkät housut caprien sijaan :) Capreilla olisi ollut huomattavasti enemmän käyttöä helteisessä Prahassa...

   Poista
 4. Laukut pitää hyväksyttää (= karvoittaa) kissoilla ennen kuin ihmiset sulloo sinne epäoleellisia tavaroitaan. Kissa olisi matkalla paljon hyödyllisempi kuin vaikka varapikkarit tai meikkipussi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Kyllä tärkeimmät tavarat pitää olla mukaan pakattuna :)

   Poista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!