sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Nyt niitä taas saa...

Maanantaina kävi saksalaisen liikkeen lähetti meillä ja sillä oli mukanaan iso laatikko. Meillä käytetään B-alkuista nettikauppaa, sillä sen hinnat ovat aavistuksen halvemmat kuin siellä Z-alkuisessa. Muuten ihan hyvä juttu kaiken kaikkiaan, mutta se perille saakka toimittaminen, huh-huh. Toimitus sujui tällä kerralla kuitenkin mallikelpoisesti. Mahtoikohan johtua siitä, että olemme pari kertaa kertoneet, mitä mieltä olemme onnistuneesta toimituksesta ja asiakaspalvelusta :)


Anya, no tietenkin, ehti avustamaan isäntää boxin avaamisessa ja koitti vähän aktivoida Ivaniakin ruuan hankintaan. Nämä kuvat ja niiden tekstit ovat isännän käsialaa ja tota noin niin ku vähä porilaisittain :)

Täällä niitä on...

Tuu mukaa ny köntys ni haetaa ne

Laatikko oli täynnä meidän karvalasten herkkuja: Applawsien märkäruokaa ja nameja. Pari huiskaakin oli matkaan eksynyt, mutta kun Anya niistä niin tykkää. Ruokakaapissa ruuat odottelevat nyt parempiin suihin menemistä.


Nämä ruuat riittävät toukokuun alkupuolella saakka eli seuraava tilaus tehdään taas huhtikuun lopulla.

17 kommenttia:

 1. On siinä monenlaista herkkua :)

  VastaaPoista
 2. Laatikko taisi olla paras osa lähetystä :)

  VastaaPoista
 3. Herkulliselta näyttää! Ja bonuksena laatikko.

  VastaaPoista
 4. Siinäpä on nyt paljon hyviä herkkuruokia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nämä herkut maistuvat oikeinkin hyvin :)

   Poista
 5. Meillä julistettiin toistaiseksi voimaan tilaustauko, koska meni totaalisesti hermot viimeisimmän paketin kanssa... Postikin ihmetteli, että miten voi paketit aina olla niin palasina. Jos näitä hyviä palautteita näkyy enemmänkin, niin sitten kokeillaan taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä laatikot olleet ehjiä, mutta toimitus Porista meille ei ole oikein toiminut.

   Poista
 6. Heiiii mä niin kiinnostuin että mikä nettikauppa. Mä aina vaan tuolta z kaupasta...

  VastaaPoista
 7. What, en oo koskaan kuullutkaan tuollaisesta kaupasta!

  VastaaPoista
 8. Pitkästä aikaa täällä tutkimassa kuulumisia, ja heti tämmönen vinkki. Mekin tilataan aina sieltä Z kaupasta, eikä oo tullu mieleen et jostain muualta vois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tilattiin ekaks sellainen raapimatynnyri sieltä ja sitten ollaan tilattu märkäruuatkin. Lapset tykkää tosta Applawsista ja sitä saa kätevästi 40 purkin erissä 😊

   Poista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!