sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Yhdessä

Nyt kun kissoja on kaksi, on hauska seurata niiden yhteiseloa. Välillä mennään ympäri kämppää peräkanaa, milloin Ivan edellä, milloin Anya edellä. Toisinaan tilanne voi olla näinkin hempeä, mutta koskaan ei tiedä, milloin hempeä hetki päättyy tappelunujakkaan. Ainakin meillä näin käy aika useinkin. Pääsyy lienee, että hellyyskiintiö on tullut täyteen toisella ja toinen jatkaa pesupuuhia. Joskus Anya, meidän riiviö, menee Ivanin hellittäväksi ainoana tarkoituksenaan saada pikku tappelu aikaiseksi. Nämä tapaukset näkyvät niin selvästi Anyan ilmeestä, kun hän lähestyy Ivania.
Tirppa-TV:n katselu luonnistuu myös hyvin yhdessä, tosin kumpikin omalla portaallaanRuokaillakin voidaan ihan vierekkäin, joskus jopa samalta lautaselta, jos mamma ei riittävän nopeasti anna omaa lautasta kummallekin. Kaverilla voi olla parempaa lautasellaan, ken tietää... Tosin yleensä se on ihan samaa molemmilla, kun yksi purkki on jaettu kummankin omalle lautaselle ja vielä tasapuolisesti :)


Höpsöt 💕14 kommenttia:

 1. Mutta eihän sitä voi tietää mitä toisen lautasella on, jos ei tutki! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Suloiset kaverukset ♥ (haikea huokaus)

  VastaaPoista
 3. Oho, teillä on oikein tuollainen oikea katsomo tipu-tv:lle! Hirmuhyvin suunniteltu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oltukaan huomattu tota katsomojuttua :) Toimiva on!

   Poista
 4. Kyllä teidän kissaystävykset on ihania. Meillä on myös hyvin tuttua ensin nuollaan ystävyyden merkiksi ja sitten alkaa paini. Mutta kyllä sitten vastaavasti myös nukutaan suloisesti vierekkäin.

  VastaaPoista
 5. Meillä harvinaiset nuoluhetket loppuvat aina painiin ja karvanpöllytykseen, oli aloittaja kumpi vaan. Tytöillä on temperamenttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,tytöiltä löytyy temperamenttia. Ivan on meillä usein ottava osapuoli :)

   Poista
 6. Meillä nahistelu kuuluu päivärutiineihin, aina yksi odottaa vuoroaan joko jo voisi osallistua. Se on sitä sisarrakkautta ♥

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!