sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivää

Mussukoiden kotiutuminen on jatkunut edelleen. Tällä viikolla on leikattu molempien kynnet, mikä oli aikamoinen operaatio: Anyan kynnet taidettiin leikata kolmessa osassa ja Ivankin vaati pari kertaa. Palkaksi leikatuista kynsistä lapset saivat katkarapuja, jotka ovat näiden yhtä suurta herkkua kuin Alexinkin. Viikolla on nähty myös ensimmäiset kunnon rallit ja kissapainit. Yleensä aloitteellinen on Anya, mutta eilen, kun koiraihmiset olivat kylässä, pääätti Ivan näyttää, kuka on herra talossa :)

Viime viikonloppuna herrasväelle avautui pariovien takainen maailma, minkä jälkeen rappusissa on juostu kerran jos toisenkin. Ivanilta meni koko sunnuntai rampatessa ylä- ja alakerran väliä, sillä nuorempi sisko asustaa yläkerrassa ja on Ivanin suuri rakkaus. Ovien takaa löytyi Ivanin mielestä myös toinen aivan ykköspaikka eli meidän sänky ja etenkin isännän puoli vihreine fleecepeittoineen. On toki Anyakin siellä käynyt.

Lasten mielestä portaat ovat ihmeellinen asia 

Ivan on oikeastaan aikamoinen löllykkä, sellainen kultamussu eikä lainkaan tällainen Halloween-kissa, jolla kuvittelisi olevan paljon asennetta :)


Anya touhotti koko eilisen lauantaipäivän, kun olimme kaikki kotona ja tapahtumia piti seurata koko ajan. Uni tuli väkisin silmään illansuussa, kunhan iskä oli vain tehnyt hänelle ensin majan.
Hyvän isänpäivää kaikille toivottavat Ivan ja Anya.


19 kommenttia:

 1. On ne niin söpöjä! Ihana että mussukat ovat kotiutuneet ja luonteet alkaneet näkyä. Ja pariovien takainen ihmeellinen maailma ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariovien takana ollut maailma oli kummankin mielestä todella ihmeellinen ja siellä viihdytään hyvin.

   Poista
 2. Ihanaa kun on oma koti missä touhuta ittensä ihan puhki väsyneeksi ♥ ja sen jälkeen nukkua ikiomissa paikoissa/pesissä. Hih
  Touhukasta isänpäivää kaikille.
  - Rokkimimmit & palvelijat -

  VastaaPoista
 3. Voi miten sööttejä he molemmat ovat.

  VastaaPoista
 4. Hih, onpa hurja ilme Ivanilla tuossa Halloween-kuvassa :D Ihanaa, että ovat alkaneet ralleilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irvistelee meille, kun ei päässyt parien ovien takaiseen ihmemaailmaan ;)

   Poista
 5. Voi kun te ootte niin suloisia ja ihania! <3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että kotiutuminen on lähtenyt näin hienosti käyntiin <3 On ne portaat vaan jännä juttu, uskoisin meidän kissakansan melkein asustavan portaissa, jos meillä sellaiset olisi :)

  VastaaPoista
 7. Ivanin hymyllä ei oo hintaa! :-D

  VastaaPoista
 8. Niin liikkiksiä nämä kaksi ♥ Uusi, onnellinen elämä on kyllä osattu ottaa hyvin haltuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja hurmattu niin kotiväki kuin vieraatkin :)

   Poista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!