sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Nörtti

Musta on tullut nörtti: Mä tykkään ihan kauheesti tehdä nykyään tietsikkahommia ja auttaa erityisesti iskää. Mä en niinkään välitä mamman koneesta.

Muutama viikko sitten mamma tuli kotiin liian aikaisin  ja etsi mua, kun olin hukassa. Vähän aikaa sillä kesti ennen kuin se huomasi, että oon tekemässä töitä tietokoneella., sillä olin koittanut piilottautua noiden kukkien taakse. Nuo tietsikkahommat on meinaten multa vähän kiellettyjä.

Tänään mulla oli taas tietsikkapäivä ja tein töitä oikein ahkerasti


Siinä samalla seurasin tirppa-tv:tä, jossa oli hyvin mielenkiintoista ohjelmaa näin lepopäivän ratoksi.


Iskä ei muuten tykkää näistä mun tietsikkahommista varsinkin, kun mulla on paha tapa laittaa koneelle omat asetukset. Kerran mä olin kääntänyt jopa näytön suunnan. :)

7 kommenttia:

 1. Meidän ihminen ei yhtään tykkää, jos me tehdään tietsikkahommia. Outoja noi ihmiset.
  -Pena

  VastaaPoista
 2. Eiks se tuo vaihtelua hommiin, kun vähän hiotaan asetuksia - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Mua kutsutaan kotona aina mikrotukihenkilöksi. Miten ois perustetaanko oma yhteinen tukipalvelu?
  - Pate -

  VastaaPoista
 4. Tietsikkahommat on kivoja! Meillä mami laittaa aina ton kannen kiinni, kun ei ite käytä konetta. Se väittää, että me sotketaan vaan. Hyvä että sä saat tehdä omia juttuja tietsikalla :)

  VastaaPoista
 5. Pitää saaha tehä tietsikkahommia jos tahtoo! Aina liian vähän virikkeitä kummiskin.

  terves
  Zetor ja Ilona

  VastaaPoista
 6. Sä ootkin aika hyvä konehommissa, kun osaat näytön suunnankin vaihtaa! :) Me osataan vaan pienentää kaikki mitä siinä ruudulla näkyy.. -Alfred

  VastaaPoista
 7. Nörtteily on kivaa! :) Meillä Juitsi sai kerran päälle jonkin ääneenluvun! Meinasin tikahtua nauruun, kun robottiääni luki "Hupsu ja tosi höpsö - blogi kahden hullunkurisen ragdollin arjesta..." (Kyllä hymy siitä sitten hyytyi, kun en meinannut saada sitä höpinää pois päältä!)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!