sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kenkälaatikko

Mun puolesta mamma saa hankkia niin monet kengät kuin haluaa, kunhan vain ne ovat laatikossa. Jos kaupassa tarjotaan laatikkoa mukaan, on mamman aina vastattava myöntävästi: Kyllä, laatikko mukaan. Ennen Prahan matkaa mamma osti itselleen kunnon ulkokengät ja ah, laatikko tuli mukaan. Laatikko oli juuri sopivan kokoinen, ei liian pieni eikä liian iso, vaan yhden venäjänsinisen kokoinen. Kuvat kertokoon laatikon tarinan ja sen käyttötarkoitukset.


Mamma ei ole mikään viherpeukalo, minkä vuoksi se olikin hyvin ylpeä, kun  sai äitienpäiväruusun kukkimaan uudelleen näin upeasti. Nuppuja on vielä avautumatta, joten kukinnasta saadaan nauttia vielä pitkään.
Arvonnan voittajille tiedoksi, että palkinnot ovat nyt lähdössä, kun viimeiset palkinnot ovat saapuneet kaukomailta.

12 kommenttia:

 1. Laatikko ehdottomasti aina mukaan, jos sellaista tarjotaan! :)

  VastaaPoista
 2. Jujukin sai tänään uuden laatikon, kun mies osti uudet Adidakset maratonille. :-D On ne vain tärkeitä tuliaisia kauppareissuilta.

  VastaaPoista
 3. On kyllä just täydellinen laatikko ihan selvästi!
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanottu, just sopiva, siis aivan täydellinen :)

   Poista
 4. Koko ajan kyllä odotin kannen sulkemista...

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun ihmiset ostaa uusia popoja! Ja tietty aina laatikko mukaan. Sun laatikko on vieläpä tollanen miehekkään värinen, ei mikään vaaleanpunainen hörsölaatikko.

  VastaaPoista
 6. Ei mamma välttämättä tarvis... kengätkin oli tollaset tummansiniset, kun mammalla on menossa joku tummansininen kausi :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!