sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kyllä iskä osaa

Iskä on tässä hommassa ihan ykkönen. Tässä talossa ei kukaan muu kuin iskä osaa harjata mua just sillä oikealla tavalla. Ja harjan sijasta käy siihen tarkoitukseen myös joskus iskän parransänki :)

Ensin harjataan päälaelta


Sitten siirrytään takaraivolle ja korvan taakseSitten on vuorossa korvan alunen ja poski


Kyllä oli vaan niin nautinnollinen harjaussessio :)


Mamma aina höpisee siitä toisesta kissasta. Nyt ne vähän peläyttivät mua ja toivat näytille jonkun leikkikissan. Enää ei mamma muutem  haaveile siitä pikkukissasta. Sen verran hyvin meinaten koulutin tätäkin yksilöä, vaikkei mamma siitä hetkestä kuvaa ehtinytkään saamaan.


Evvk!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


10 kommenttia:

 1. Sinulla on ihanan näköinen harjaushetki! Ai, että ihminen uskoi näkemällä miten hoidat leikkikisua, ettet kaipaa toista kissaa.. minä taidan hoitaa leikkikisua niin hyvin, ettei se tehoa emäntään ;)- Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään niin kun iskä harjaa, mamma ei osaa tätä hommaa niin hyvin :)

   Poista
 2. Harjaus on ihanaa! Sä olet nätisiti paikallaan, me aina häärätään ja pyöritään, että varmasti tulee harjattua joka puolelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin kauan nätisti paikallaan kun viitsin, sitten kävelen pois

   Poista
 3. On kyllä nautinnollisen näköinen harjaus. Ai pikkukissa, varo vaan, kohta ne tuo sulle oikeen pikkukissan ja sitte ei saa olla ikinä rauhassa missään.
  -Pena

  VastaaPoista
 4. Haha, ei taida meidän kissoista yksikään nauttia harjauksesta tuohon malliin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskällä on juuri oikea ote harjaukseen, joten siitä ei voi kuin nauttia ;)

   Poista
 5. Hrrr mikä harjaushetki <3 Hyvä, että näytit jo leikkikissan kanssa että miten kävis, jos teille tulis oikee pikkukissa.. On kaverista joskus ehkä kyllä iloakin :) -Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää ainoana kissana olo on aika mukavaa, joten en mä kaipaa kissaseuraa. Ja iskä ja mummu ovat sanoneet, että toista kissaa ei tuu, mä luotan siihen :)

   Poista

Kiva, kun kävit! Kiva, kun kommentoit!